Nábytek co poroste s vašimi dětmi

08.09.2015

Rodina s dětmi to nemá jednoduché, a to nejenom po finanční a výchovné stránce. Čím je dětí v bytě více, tím složitější je jeho architektonické řešení a posléze i zařizování. Kupovat každé dva roky jiný nábytek a měnit dispozice pokojů si může dovolit málokdo. Podnikavci, kteří si nechají poradit v bytových centrech od zkušených architektů a návrhářů ale už vědí své…

Nábytek na míru

Situaci s umístěním dětských skříní, postelí, psacích stolků a hracích ploch vyřeší návrh, vizualizace, nápad architekta. Do předem vyznačených prostor pro děti dokonale padne jedině zakázkově vyrobený nábytek, šitý též na míru dětským potřebám a přáním. Může zároveň disponovat odlišnými barevnými komponenty a vytvořit dětem společně i individuálně užívaný prostor, který přispěje ke vzájemné toleranci, dobrému soužití a pohodě.

Nadčasové kousky

O rostoucím nábytku víme už ze školních tříd – nastavitelné výšky lavic, sedáků u židliček, polohovatelná opěradla a podobné detaily usnadňují i zpříjemňují pobyt ve škole našim ratolestem. Stejně tak dobře můžeme zařídit dětský pokoj – rostoucím nábytkem. Bezpečný, snadno udržovatelný, zdravotně nezávadný moderní nábytek s dokonalým designem a funkcemi poskytne dětem pohodlí a komfort po dobu několika roků, aniž bychom byli nuceni jej pravidelně obměňovat. Na trhu nalezneme rostoucí židličku, stůl i postel, skříňky můžeme variabilně nadstavovat a zvyšovat upevněním na sebe do nejrůznějších tvarů a podob. Fantazii tvůrců se meze nekladou, přičemž platí, že čím větší divočina, tím větší dětský obdiv a radost.

Chytrý nábytek

Dětem by možná některé pojmy imitující například chytrou horákyni nebo rostoucí pěnu kaše z Hrnečku vař připomínaly spíše pohádkové čtení, ale ony skutečné opravdu jsou. Chytrý stůl může doopravdy růst s vaším dítětem předškolního věku a zůstat mu věrný do doby vysokoškolského studia. I barevné komponenty lze jednoduše vyměnit a nábytek tak rázem změní svůj vzhled i ráz. Důraz je kladen převážně na jeho ergonomii, protože zdravý vývoj dětí leží na srdci všem ohleduplným a milujícím rodičům.


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.