KUCHYŇSKÁ LINKA K BYTU ZDARMA

25.06.2013

Uvažujete o koupi bytu v novostavbě, ale obáváte se, že náklady spojené s vybavením bytu přesáhnou Vás rozpočet? Geosan Development v rámci projektu Zelený Botič v letním období rozdává, při koupi bytu jakékoliv velikosti, poukaz na kompletní dodávku kuchyňské linky v hodnotě 75.000,-.

Navíc jako další bonus k bytům 2+kk a větším získáte parkovací stání za pouhých 1210,-! Takže ceníková cena již obsahuje byt ve standardním provedení, garážové stání a poukaz na kuchyňskou linku, kterou si můžete objednat hned po podpisu kupní smlouvy a můžete tak oslavit nastěhování do bytu slavnostní večeří!

Tak neváhejte a volejte 800 213 215 pro domluvení prohlídky! AKCE platí pouze do 31.8.2013!

Podmínky akce "Kuchyňská linka"

1. poukaz na kuchyňskou linku v hodnotě 75 000,- Kč za symbolickou cenu 1,- Kč získá každý nový klient, který kontaktujte zákaznické centrum Geosan Development a.s. a uzavře s prodejci tohoto centra rezervační smlouvu, nebo bez rezervační smlouvy smlouvu o smlouvě budoucí kupní, nebo bez uzavření rezervační smlouvy i smlouvy o smlouvě budoucí kupní přímo kupní smlouvu, k bytové jednotce na projektu Kaskády u Botiče II.etapa.  Poukaz bude předán až po podpisu kupní smlouvy a uhrazení celé kupní ceny včetně DPH za předmět převodu na účet Developera. Bližší podmínky použití poukazu na kuchyňskou linku budou uvedeny v předávacím protokole, který bude součástí poukazu (vzor poukazu bude předložen na vyžádání). Poukaz je možné uplatit pouze u kuchyňského studia Dům interiérového zařízení kuchyně DIZ s.r.o..

2. platnost AKCE „kuchyňská linka“ pouze v období 25.6.2013 až 31.8.2013

3. Developer si vyhrazuje právo na změnu podmínek akčních slev


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.