V Praze 4 se stále staví nové byty. S jejich nabídkou přichází projekt Liberty building!

25.06.2013

Liberty building je projektem společnosti Geosan Development, a o jeho prestiži hovoří už jenom fakt, že se stal držitelem váženého ocenění Realitní projekt roku 2012. V rámci projektu Liberty building mají vzniknout nové byty v Praze 4, na rozhraní ulic Bartoškova a Kloboučnická, které budou splňovat i ty nejvyšší nároky na bydlení v Praze.

Lokalita, kde se nové byty v Praze 4 staví, spadá z větší části do městské části Nusle a z menší pak do Prahy 2, na východ od Vyšehradu. Jedná se tedy o širší centrum Prahy, které je dopravně velmi dobře dostupné, a to jak MHD, tak i autem.

Nové byty se zde staví ve dvou fázích. V rámci té první vznikne novostavba s celkem 118 novými byty. V rámci druhé bude rekonstruována bývalá továrna Regula, kde by mělo vzniknout dalších 49 nových bytů. Obě fáze projektu mají trochu jiný charakter, nicméně v podstatě je cílem vytvořit architektonicky moderně pojaté bydlení, které by splňovalo také veškerá kritéria budoucích majitelů, týkajících se praktičnosti. Společně s novými byty vzniknou v budovách také kancelářské prostory a v podzemním podlaží také parkovací místa, která by měla vystačit pro všechny majitele bytů.  
Nové byty se staví v blízkosti Grébových sadů, na něž bude z některých bytů krásný výhled. Místo je také stranou veškerého automobilového ruchu a zároveň blízko centra Prahy. Projekt tak nabízí jedinečnou možnost bydlení v Praze a v klidném prostředí zároveň.

Projekt nabízí nové byty v Praze 4 jak pro jednotlivce, tak i rodiny s dětmi. K dispozici jsou jak malometrážní byty, tak i vícepokojové byty. Jejich nabídku může každý zájemce shlédnout na webových stránkách společnosti Geosan Development, www.geosan-development.cz. Některé byty z první etapy projektu jsou stále ještě volné a v současné době byl zahájen prodej nových bytů také z druhé etapy výstavby.


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.