Zelený Botič - příroda v nitru Prahy

22.08.2013

Nároky moderních lidí na bydlení jsou zcela odlišné od těch, které měli lidé v minulosti a obecně lze říci, že je velmi často upřednostňováno bydlení v klidné lokalitě poblíž přírody a zároveň v dobré dostupnosti vůči centru města. Najít bydlení v Praze, které by mělo právě takovýto charakter, není zrovna lehké, ale rozhodně ne nemožné. Oázu klidu v hlavním městě totiž najdete v Praze 10, pod developerským názvem Zelený Botič.

Jedná se o unikátní projekt společnosti Geosan Development, nabízející klientům skvělou možnost bydlení v nových bytech na dosah přírodě i centru Prahy zároveň. Pravdivost tvrzení o unikátnosti nových bytů podtrhuje fakt, že místem vede cyklostezka, po které se lze během pár minut dostat až do samotného centra Prahy.

Developeři si v případě projektu Zelený Botič kladli za cíl sloučit bydlení ve velkoměstě a zároveň v přírodě, což se jim bezesporu povedlo dokonale. Rušivé elementy jsou zde potlačeny na minimum. Důkazem jsou například bariéry proti hluku a byty orientované směrem ke kouzelnému prostředí v okolí Hamerského rybníka.

Nové byty splňují požadavky i náročnějších klientů. K jejich stavbě byly využity kvalitní a přírodní materiály, koncepce jde ruku v ruce se vzdušností prostoru a navíc projekt sám o sobě je mimořádně originální. Kaskádovitá architektura zde dala skvělou možnost k vytvoření teras a balkónů, orientovaných převážně ke klidnému prostředí a přírodě.

Zelený Botič vás rozhodně nebude nutit ke kompromisu mezi přírodou a pracovními příležitostmi ve městě. Díky strategické poloze Práčské ulice v Praze 10 se snadno dostanete k Jižní spojce i městskému okruhu či prostřednictvím MHD kamkoli po Praze. Děti mohou prožívat své dětství v prostředí přírody a ke společným rodinným chvilkám přímo vybízí například právě cyklostezky, sportovní areály nebo přehrada.

Název celého projektu byl inspirován nedalekým parkem Botič-Milíčov, přes který protéká právě potok Botič. Nejen příroda, ale i veškerá občanská vybavenost je zde doslova na dosah ruky. V blízkosti se nachází jak mateřská, tak i základní škola, střední školy, umělecká škola, lékárny i poliklinika. Nedaleko jsou též obchodní centra a autobusová zastávka MHD je umístěna dokonce přímo před objekty. Během deseti minut se odtud dostanete k nejbližší stanici metra Skalka a pak už kamkoli po Praze.

Komu by se nelíbila představa bydlení v Praze a zároveň v klidné přírodní lokalitě, příjemné posezení na prostorné terase s pohádkovým výhledem a k tomu navíc moderní architektonické řešení bytů i novostaveb? Nové byty v rámci projektu Zelený Botič jsou stále ještě k dispozici!


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.